Over ons - Label2Love

Welkom op de site van Label2love.nl

Label2love is dé plek waar je in elk seizoen van het jaar naast grotere merken ook unieke en bijzondere (handmade) producten uit kleine ateliers kunt vinden. Het zijn de items die het hart van iedere lifestyle liefhebber sneller doen kloppen, alleen al omdat je ze niet overal kunt kopen en niet iedereen ze in huis heeft. Ons streven is ernaar om rust te brengen in een sfeervolle omgeving. Less is more!

 

Yvette Klein, eigenaresse van Label2love.nl, was altijd al op zoek naar de nieuwste en mooiste merken op het gebied van woonaccessoires en trends en deelde dit vaak met haar omgeving. Door haar ondernemersdrang ontstond het idee om de online webshop Label2love.nl nieuw leven in te blazen en om te bouwen tot wat de site nu is.

 

Bezoek de webshop voor de nieuwste producten en laat je op social media inspireren door de sfeervolle posts.

 

Wil je jouw huis, restaurant of bedrijfspand stylen en heb je al een beeld van hoe het eindresultaat eruit moet zien? Soms kan het zijn dat bepaalde dingen nog niet helemaal op hun plek vallen. Het kan dan handig zijn om advies in te winnen. Voor de finishing touch kan Label2love jou voorzien van advies op het gebied van afstyling.

 

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mailtje naar: info@label2love.nl

 

Add to cart